A trecut si intilnirea de 30 de ani !‏

Dragi colegi,
 
Iata ca a trecut si intilnirea de 30 de ani de la terminarea liceului. Va multumesc tuturor celor care au participat la Liceu si la restaurant dar si celor care au fost cu gindul alaturi de noi. Sper ca ati petrecut citeva ore placute alaturi de fostii colegi si traiesc cu speranta ca vom fi mai multi la urmatoarea intilnire !

Am pus un link catre contul de You Tube unde fiecare dintre noi poate incarca filmele realizate.
Contul a fost creat de Draghi Puterity (caruia ii multumesc mult) si deja a incarcat multe filme realizate de fiul lui la intilnirea de la Liceu.

Cu datele trimise pe email fiecare poate sa-si incarce filmele lui si le vom putea vedea toti. Va rog sa-mi trimiteti email cind ati pus noi filme si eu ii voi informa pe toti despre ele.
Filmele le puteti vedea la adresa http://www.youtube.com/user/LISAPromotia81 sau pe pagina noastra in dreapta accesind link-ul Filme de la categoria  Intilnirea de 30 de ani (28.05.2011).

Sper ca azi sa reusesc sa pun si eu pozele realizate de mine. Rog pe cei care au poze sa mi le trimita pe email ca atasament (max 25 M la fiecare email) in format original. Eu o sa le pun pe picasa (poate le mai micsorez putin) dar le voi pastra original pt a le putea copia toate pe un DVD.
 
Va multumesc anticipat si sper sa avem cit mai multe poze si filme de la intilnire !
 
Pe curind !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s