Dupa 30 de ani

Mesajul de mai jos l-am citit la Intilnirea de la liceu a promotiei 1981 a Liceului Ioan Slavici din Arad, din 28 mai 2011 ora 11. 

Dragi colegi si profesori,

Iata ca au trecut 30 de ani de cind am terminat acest liceu. In aceasta perioada ne-am raspindit in 8 tari (Germania, Italia, Franta, Ungaria, Elvetia, SUA, Canada si Australia) de pe 3 continente, iar in tara colegii nostri locuiesc in mai multe orase. Multi dintre noi sunt casatoriti si au copii deja mari.

In aceasta perioada s-au schimbat multe in jurul nostru si de asemenea noi ne-am schimbat. S-a schimbat secolul si mileniul si s-a schimbat chiar si orinduirea sociala. Ne-am schimbat si noi ca dimensiuni, iar culoarea si desimea parului nu mai este aceeasi. Si virsta noastra este cu 30 de ani mai mare. Din pacate chiar unul dintre colegii nostri a plecat din aceasta lume si de asemenea au trecut dincolo si unii dintre profesorii nostri.

Dar un singur lucru a ramas neschimbat si anume acela ca am fost elevi ai Liceului Ioan Slavici (actual Colegiul National Moise Nicoara) din Arad. Ne amintim cu placere anii petrecuti in acest liceu. Ne amintim atit de activitatile din clasa cit si de cele sportive, petreceri si excursii. Ne amintim de profesori si in special de dirigintii nostri. Le multumim pt sfaturile lor si pentru grija care ne-au purtat-o in anii de scoala.

In decursul anilor care au trecut de la absolvirea liceului am pastrat legaturile intre noi. Unii dintre colegi sunt acum sot si sotie, altii s-au inrudit in alte moduri. Unii dintre noi au fost si colegi de facultate si apoi colegi de serviciu. De fiecare data cind ne intilnim ne amintim cu placere ca am fost colegi de scoala.

Va multumesc tuturor care ati reusit sa veniti aici si celor care vor veni si la restaurant. Multumesc in mod special celor din strainatate care au reusit sa vina. Multumesc si acelora care nu au reusit sa vina din diverse cauze, dar mi-au trimis citeva ginduri pe care o sa le citesc aici. Cu totii ne vom bucura ca suntem din nou impreuna, chiar daca doar pentru citeva ore, vom vorbi despre intimplari din vremea liceului, despre ce am facut in acest timp, despre ce vom face in viitor si ne vom aminti cu placere ca odata, in mileniul trecut, am fost colegi de liceu, la Liceul Ioan Slavici din Arad, actualmente Colegiul National Moise Nicoara.

Va doresc petrecere frumoasa si sa ne revedem sanatosi cit mai curind si cit mai multi !

Mai jos puteti vedea si inregistrarea mesajului meu:

Mai jos puteti vedea si inregistrarea discursurilor tinute de doamna diriginta Klemsch si de domnul diriginte Hoara:

 

Advertisements

2 thoughts on “Dupa 30 de ani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s