Dupa 35 de ani

Mesajul de mai jos l-am citit la Intilnirea de la liceu a promotiei 1981 a Liceului Ioan Slavici din Arad, din 28 mai 2016 ora 11. 

Dragi colegi si profesori,

Iata ca au trecut 35 de ani de cind am terminat acest liceu. In aceasta perioada ne-am raspindit in 9 tari (Germania, Italia, Franta, Ungaria, Elvetia, Belgia, SUA, Canada si Australia) de pe 3 continente, iar in tara colegii nostri locuiesc in 5 orase (Arad, Timisoara, Oradea, Sibiu si Bucuresti). Majoritatea dintre noi sunt casatoriti si au copii mari care sunt si ei casatoriti, iar unii au devenit chiar bunici.

In aceasta perioada ne-am schimbat pe alocuri dimensiunile, iar parul parca s-a mai decolorat. Timpul nu a stat in loc si virsta noastra este cu 35 de ani mai mare. Aceasta e prima intilnire la care toti avem peste 50 de ani ! Din pacate deja patru dintre colegii nostri a plecat din aceasta lume si de asemenea au trecut dincolo si unii dintre profesorii nostri. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe toti !

Ne amintim cu placere anii petrecuti in acest liceu. Ne amintim atit de activitatile din clasa cit si de cele sportive, petreceri si excursii. La un momento dat am putut retrai parca bucuria de a fi elev prin intermediul copiilor nostri carea u fost elevi tot la liceul nostru. Ne amintim de profesori si in special de dirigintii nostri. Le multumim pt sfaturile lor si pentru grija care ne-au purtat-o in anii de scoala.

In decursul anilor care au trecut de la absolvirea liceului am pastrat legaturile intre noi. Unii dintre colegi sunt de mult timp sot si sotie, altii s-au inrudit in alte moduri. Unii dintre noi au fost si colegi de facultate si apoi colegi de serviciu. De fiecare data cind ne intilnim, oricit de rar s-ar intimpla, ne amintim cu placere ca am fost colegi de scoala.

Va multumesc tuturor care ati reusit sa veniti aici si celor care vor veni si la restaurant. Multumesc in mod special celor din alte tari sau localitati care au reusit sa vina precum si celor care acum au reusit sa vina pt prima data la o intilnire a noastra. Unii dintre cei care un au putut veni mi-au trimis citeva ginduri pe care o sa le spun aici. Cu totii ne vom bucura ca suntem din nou impreuna, chiar daca doar pentru citeva ore, vom vorbi despre intimplari din vremea liceului, despre ce am facut in acest timp, despre ce vom face in viitor si ne vom aminti cu placere ca odata, in mileniul trecut, am fost colegi de liceu, la Liceul Ioan Slavici din Arad.

Ne dorim diseara petrecere frumoasa si sa ne revedem peste 5 ani sanatosi si cit mai multi !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s